*ALTINYILDIZ KOLEJİNDEN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINI ZİYARET.

*AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI ÇEVRESİNDE BİRLİK BAŞKANI İSMAİL ÖRDÜ’YÜ ZİYARET EDEN ALTINYILDIZ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ BAŞKANA ÇİÇEK SUNARAK AHİLER HAFTASINI KUTLADI.

*BİRLİK BAŞKANI ÖRDÜ, ALTINYILDIZ KOLEJİNE AHİLİK NASİHATI ARMAĞAN ETTİ.

Altınyıldız Koleji yönetici, öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir heyet Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birlik Başkanı İsmail Ördü’yü ziyaret ederek, başkanın nezdinde tüm esnafların Ahiler Haftasını kutladılar.

Öğrenciler Başkan Ördü’ye çiçek sunarken, Ördü de öğrencilere Ahilik Nasihati’ni armağan etti.

Özel Altınyıldız Koleji 10 C sınıfı öğrencilerinden İbrahim Ercihan ve Ezgi Büşra Bozdağ yaptıkları konuşmalarla Ahilik Haftası dolayısıyla yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti belirttiler.

Birlik Başkanı İsmail Ördü,Ahiler Haftası kapsamında gelecek yıllarda okullarda çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

Öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunan Başkan İsmail Ördü, heyete Fotoğraf sergisini de gezdirdi.

Ziyarette Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci, Müdür Yardımcısı Türkan Yavuz ile Öğretmenlerden Mustafa Uğurlu ve öğrenciler yer aldı.

Altınyıldız Koleji heyeti Başkan Ördü’nün Ahiler Haftasını kutlayarak, başarılı çalışmalarının devamını diledi.