Nevşehir doğumluyum. İlk,orta ve lise  öğrenimi  Nevşehir de tamamladım.Erzurum Atatürk Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun oldum.

11 yıl farklı özel okullarda çalıştıktan sonra,2012 yılında Özel Altınyıldız Eğitim Kurumlarındaki görevime başladım.Oxford University  Publishing tarafından düzenlenen Yabancı Dil Eğitimi konulu birçok farklı seminere katıldım.Ulusal Ajansın Türkiye’nin farklı illerinde düzenlediği çeşitli seminerlerde bulundum.Çeşitli kurslara katılarak okul öncesi eğitmenliği sertifikası aldım.UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ve UNESCO Asya Pasifik Uluslar arası Anlayış için Eğitim Merkezi işbirliğinde 26 Kasım-2 Aralık 2014 tarihleri arasında Türkiye’de seçilmiş tek okul olarak Altınyıldız Eğitim Kurumlarında Kore Cumhuriyetinden gelen öğrenciler ve idari heyet ile birlikte düzenlenen ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanlığı tarafından taktir belgesi ile ödüllendirilen fotoğraf çalıştayında danışman öğretmen olarak görev aldım.

Mesaj Gönderin