Tekirdağ doğumluyum.İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimimi Tekirdağ’da tamamladım.Trakya Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü mezunuyum.Anadolu Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde lisans tamamladım. Eğitim Yönetimi ve Denetimi   Yüksek Lisansımı "Yüksek Onur Öğrencisi Derecesi" ile tamamladım.Çeşitli devlet okullarında 25 yıl özveriyle görev yaptıktan sonra Uzman  Öğretmen olarak çalıştığım 20 Temmuz İlkokulundan  emekli oldum.Bu süreçte ‘’ İnternet kullanımı, Türkçe öğretimi, Fen araç gereçleri kullanımı, rehberlik, sağlık, halk oyunları  gibi çeşitli konularda  eğitimlere katılarak sertifikalar aldım.Bir çok Takdir ,Teşekkür Belgeleri  ve ödülüm var. 2014-2015 Öğretim Yılında Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumunda göreve başladım. Okulumda Erasmus plus ve eTwinning Projeleri yapmaktayım.Projelerimle bir  çok Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi  Ödülleri aldım. Okuluma ‘’eTwinning School ‘’ ünvanını  ve ‘’’ eSafety  Label  ‘’’ etiketi kazandırdım. Mİlli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye UDS tarafından , en başarılı proje yapan öğretmenlerin davet edildiği ‘’ eTwinning Ulusal Antalya Konferansında’’ ilimizi ve okulumu temsil ettim. Çeşitli konularda Atölye Çalışmalarına katıldım.Sertifika aldım.Sınıfımda Proje Tabanlı Öğretim yaparak  öğrencilerimi Web 2 araçlarıyla tanıştırdım.Eğitimde bilişim teknolojilerini aktif olarak kullanarak derslerimizi eğlenceli hale getirdim.Yaptığım Erasmus Plus Projeleriyle  bir çok Avrupa ülkesiyle iletişim halindeyiz. Öğrencilerimizin farklı kültürleri tanımalarına ,kültürümüzü tanıtmalarına ve yabancı dil gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Ayrıca Avrupa ülkelerinin eğitim sistemlerini tanıyor ve güzel uygulamalarımızı karşılıklı paylaşıyoruz. Yenilikçi eğitim anlayışıyla inovatif etkinlikler yapıyoruz.Bunun yanında yazar ve şairim. Çocukları çok sevdiğim ve gelişimlerine katkı sağlayacağını düşündüğüm için yazdığım hikaye  kitaplarım var. Ayrıca şiir kitaplarım da mevcut. Evliyim ve iki çocuk annesiyim.

Mesaj Gönderin