Nevşehir doğumluyum. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimimi Nevşehir'de tamamladım. Bilişim Teknolojileri ve Yazılım eğitimimin yanı sıra Bankacılık ve Sigortacılık - İktisat Bölümü eğitimlerini de aldım. Öğrenim gördüğüm üniversiteler; Gazi Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi (İ.İ.B.F) ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesidir. Eğitim hayatım boyunca farklı kurs, etkinlik  ve seminerlere de katıldım ve yetkinlik  yeterlilik sertifikaları aldım. Bunlar; Bilgisayar ve İnternet Kullanımı, Veri Tabanı Uzmanlığı, Uçak&Modelleme Tasarım, Etkili İletişim & Eğitim Stratejileri, Diksiyon Ve Beden Dili Eğitimi, İletişim Teknolojileri ve Toplum, Toplam Kalite Yönetimi, Stres ve Stresle Başa Çıkma Eğitmenliği, Genel Muhasebe, Liderlik ve İşletme Yöneticiliği, İnsan Kaynakları Eğitmenliği, İngilizce ve Almanca. Bankacılık/Finans ve farklı diğer sektörlerde de stajyerlik ve iş deneyimlerine sahibim.2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle de Altınyıldız İlköğretim Kurumu'nda göreve başladım ve halen devam ediyorum.

Mesaj Gönderin