TEŞEKKÜR EDERİZ

Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak;

Sağlık Hizmetleri alanında Eğitim-Öğretim, sosyal yaşam beceri faliyetleri sergileyen ,geleceğin sağlık meslek mensuplarını yetiştirmekten gurur duyuyoruz.

Milletimize;Cumhuriyerin temel niteliklerine bağlı,toplumun sağlık hizmeri ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla,meslek etiği ilkerleri doğrultusunda,önce kendi ve toplumuyla barışık,yeniliklere açık,kendini geliştirenimilli,manevi,ahlaki ve insani değerleri özümsemiş sağlık meslek mensupları kazandırmaktayız.

Nevşehir'de ilk Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olarak faliyet göstermeye başladığı andan bu güne kadar okulumuza ve 9.sınıf kayıtlarımıza gösterdikleri büyük ilgi ve teveccühden dolayı Nevşehir Halkına,velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Gösterilen ilgiden dolayı 9.sınıf kayıtlarımız devam etmektedir.

"ALTINYILDIZ KOLEJİ TECRÜBESİYLE GELECEĞİN SAĞLIK UZMANLARINI YETİŞTİRİYORUZ"

"BAŞARILI BİR GELECEK,İYİ BİR ÜNİVERSİTE İÇİN ALTINYILDIZ KOLEJİ"