TÜRKİYE’NİN YILDIZLARINA AVRUPA

ŞAMPİYONASINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Türkiye Atletizm Milli Takımının ,Nevşehir’in ve Altınyıldız Koleji’nin gururu olan Milli Atletlerimiz Erdem ÖZ , Anıl KALAYCI ve Ömer ŞEN başarı üstüne başarı kazanıyor.

Altınyıldız Koleji 9 ve 10.sınıflarında öğrenim gören Milli Atletler ,okul yönetiminin ,öğretmenlerinin ve arkadaşlarının büyük destekleriyle bugünlere geldiklerini belirterek “Mensubu olduğumuz Altınyıldız Kolejine şükranlarımızı sunuyoruz.Verdikleri desteği asla unutmayacağız" dediler.

Altınyıldız Koleji öğrencilerinden Ömer Şen’in Türkiye 1.si olması Erdem ÖZ ve Anıl KALAYCI’nın Avrupa Şampiyonasında  Ülkemizi ,ilimizi ve Altınyıldız Kolejini temsil edecek olmasından büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.

14-17 Temmuz 2016 tarihlerinde Gürcistan’da düzenlenecek Avrupa Yıldızlar Atletizm Şampiyonasında Altınyıldız Koleji olarak Milli Atletlerimiz Erdem Öz ve Anıl KALAYCI'ya başarılar diliyoruz.

Şampiyonlarımıza, ailelerine ve yetişmelerinde emekleri geçenlere teşekkür ederiz. Ayrıca milli atletlerimize yıllardır destek veren Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ragıp ÖZALTIN’a Genel Müdürümüz Serhat İĞDECİ’ye İlköğretim Müdürümüz Mehmet ERAVCI’ya,Lise Müdürümüz Özkan KILINÇ’a yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Milli atletlerimiz yolunuz bahtınız açık olsun..