TEOG TÜRKİYE ŞAMPİYONLARININ TERCİHİ ALTINYILDIZ

ALTINYILDIZ KOLEJİ 9.SINIF KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

2016 TEOG Sınavlarında Türkiye 1.liklerini kazanan ve Türkiye'de en seçgin Fen Lislerini kazanabilecek puan alan çok sayıda öğrenci her yıl olduğu gibi, bu yıl da Altınyıldız Liselerini tercih ediyor.

YGS ve LYS Nevşehir birinciliklerini kazanarak Türkiye’nin en başarılı okulları arasında yer alan Altınyıldız Koleji öğrencileri, Türkiye’nin en gözde üniversitelerini kazanma başarısı göstermeye devam ediyor.

ÖSYS yerleştirme sonuçlarına göre 14 yılda 80’i Tıp Fakültesi olmak üzere toplam 869 öğrencimiz Türkiye’nin en seçkin  üniversitelerine yerleşmişlerdir.

Altınyıldız Koleji yıllardır SBS,TEOG ve Üniversite sınavlarında İl Birinciliklerini kazanarak Nevşehir’in hem kitlesel hem de bireysel il birincisi okulu olmaktadır.

Başarının bir gelenek haline geldiği Altınyıldız Eğitim Kurumlarında Lise 9.sınıf kayıt heyacanı devam ediyor.

Çeşitli alanlarda Nevşehir,Türkiye ,Avrupa ve Dünya dereceleri kazanarak Türk Milli Eğitiminin gururu olan Altınyıldız da Lise 9.sınıf kayıt takvimi açıklandı.

29 Haziran 2016 Çarşamba günü TEOG ortak sınavlar neticesinde oluşan Yerleştirmeye Esas olan (YEP) ile öğrenci alacak; Özel Altınyıldız Fen Lisesi, Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ,9.Sınıf kayıtları,puan üstünlüğü sırasına göre 30 Haziran 2016 Perşembe Günü başlayacak ve 14 Temmuza  kadar devam edecek, bu tarihten sonra kesin kayıtlar sonucunda boş kontenjanlara göre öğrenci kaydı yapılacaktır.

ALTINYILDIZ KOLEJİ TEOG PUANLARINIZI ÖDÜLLENDİRİLİYOR

Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji Lise 9.sınıf kayıtlarında öğrencilerin TEOG başarıları ödüllendiriliyor.

Özel Altınyıldız Fen Lisesi,Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi,Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.sınıf kayıt olacak öğrencilere başarılarına göre % 100 burs imkanı verebiliyor.

Altınyıldız Koleji 2016-2017 9.Sınıf Kayıtlarında TEOG puanlarına % 100’e varan burs imkanı tanıyan Kolej, toplam 9 sınıf kontenjanlarını açıkladı.

Özel Altınyıldız Fen Lisesi

4 Şube

96 Öğrenci

Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi

4 Şube

96 Öğrenci

Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

3 Şube

76 Öğrenci

Nevşehir’in en büyük ,Türkiye’nin en başarılı Eğitim Kurumları arasında yer alan Altınyıldız Eğitim Kurumlarına  büyük teveccüh gösteren velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor kurumlarımızı başarıdan başarıya koşturan  kurucu ,yönetici,öğretmen ve personelimize şükranlarımızı sunuyoruz.

“BAŞARILI BİR GELECEK ,İYİ BİR ÜNİVERSİTE İÇİN ALTINYILDIZ KOLEJİ”