2014-2015 Eğitim Öğretim yılında Özel Altınyıldız Liselerinde öğrenim görecek 9. Sınıf öğrenci velileri, öğrenciler ve öğretmenler düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Özel Altınyıldız Koleji Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya öğrenci velileri büyük ilgi gösterdi. Konferans Salonunu tamamen dolduran velilere, Altınyıldız Kolejinin işleyişi, düzenli ders çalışma ilkeleri, Kolejde uygulanan eğitim yöntemleri hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerin öğrenim göreceği sınıflar rehber ve sınıf öğretmenleriyle birlikte gezildi, ders öğretmenleri de tanıştırıldı.

Özel Altınyıldız Liseleri Müdürü Özkan Kılınç öğrenci velilerine çeşitli açıklamalarda bulundu.

Özel Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesi, Özel Altınyıldız Fen Lisesi, Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(Sağlık Meslek Lisesi) 9. Sınıflarında 10 şube de iki yüzü aşkın öğrenci öğrenim görecek.

Ders Kitapları ve Okul Kıyafetlerinin de dağıtıldığı toplantı sonunda öğrenci velileri, Türkiye’nin Örnek Okulunda öğrencilerinin öğrenim görme fırsatı buldukları için mutluluk duyduklarını söylemişlerdir.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını dileriz.