Altınyıldız ilköğretim kurumu 2012 yılındaki kendisine ait 60 fen lisesi kazandırma rekorunu 2014 TEOG yerleştirme sonuçlarına göre 77 fen lisesi kazandırarak kırmıştır.

2014 TEOG yerleştirme sonuçlarına göre Altınyıldız İlköğretim Kurumu 77 Fen Lisesi 40 Anadolu Lisesi kazandırmış; tüm öğrencilerini Galatasaray Lisesi, Beşiktaş Kabataş Lisesi, İstanbul Fen Lisesi, İzmir Fen Lisesi, Ankara Fen Lisesi, Kayseri Fen Lisesi, Kırşehir Fen Lisesi, Aksaray Fen Lisesi, Nevşehir Fen Lisesi,  Altınyıldız Fen Lisesi, İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi gibi Türkiye’nin en seçkin liselerine yerleştirmiştir.

Son 14 yıldır OKS, SBS ve TEOG sınavlarında Nevşehir birincisi okul olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu her sene kendi rekorlarını kırarak sadece Nevşehir’in değil Türkiye’nin en başarılı okullarından birisi olduğunu kanıtlamıştır.

Yurtdışı ve yurtiçi enformasyon ağıyla dünyaya entegre olan Türkiye’nin örnek okulu Altınyıldız İlköğretim Kurumu spor, kültür, sanat ve birçok alanda Nevşehir’in ve Türkiye’nin gururu olmaktadır.

Bu sonuçlar neticesinde Altınyıldız İlköğretim Kurumu’nun başarılarını başkalarının hayal dahi edemeyeceği bir gerçektir.

Başarılarıyla okulumuzu zirveye taşıyan ve sürekli zirvede kalmasını sağlayan öğrencilerimizi onların yetişmesinde emeklerini esirgemeyen velilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.