YAZAR AHMET ÜMİT ALTINYILDIZDA

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak bu sene 7.sini gerçekleştirdiğimiz geleneksel kitap şenliğimizden sonra bugün de Türkiye’nin en ünlü yazarlarından Sayın Ahmet ÜMİT Altınyıldızlılarla buluştu.

Sayın Ahmet ÜMİT öğrencilerimiz tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Okula girdiği ilk dakikadan itibaren öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaşan Sayın ÜMİT öğrencilerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Söyleşi öncesinde okulumuzu gezme imkânı da bulan yazarımız  okulumuzu çok beğendiğini söyledi.

Öğrencilerimizle çok keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Sayın Ahmet ÜMİT’ okulumuz tarafından yılın yazarı ödülü Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ragıp ÖZALTIN tarafından takdim edildi.Söyleşi sonrasında okul kafeteryasına  kurulan stantta öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı ve öğrencilerimizle fotoğraflar çektirdi. Kitap imzalarken öğrencilerimizle bireysel sohbetler de eden Sayın Ahmet ÜMİT öğrencilerimizin özgüvenine hayran kaldığını belirtti.Yerel yazarlarımızdan Oğuz ÖZDEM , Osman AYTEKİN ve velilerimizin de katıldığı imza gününde  bu tür etkinliklerden dolayı Altınyıldız İlköğretim Kurumuna teşekkür ederiz dediler.

Okul müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı yaptığı konuşmada ‘İnsan beyni okuyarak beslenir ve bilgiler güçlenir. Okuyan insanların farklı bakış açıları vardır. Kelime dağarcıkları yüksektir. Bilgi edinme istekleri vardır. Kitap okumak düşünceleri besler ve güçlendirir .Tıpkı bir pusula gibi insana yol gösterir. Kitap okumayı sevenler genel kültür bakımından da üst seviyelerdedirler. Genel kültür toplumca önemsenen ve saygı duyulan bir değerdir.İnsan için en etkili öğrenme yolu okumaktır .Okuyarak yetişmiş bir toplum başarılı ve güçlü olacaktır .Biz de Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak okuyarak büyüyen nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz .’ ifadelerini kullandı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak hayatınızdaki tüm boşlukları kitapla doldurmanızı diler,bu güzel etkinlikte yer  alan herkese teşekkür ederiz.