LİTVANYALI GRUPDAN ALTINYILDIZ KOLEJİNE ZİYARET

Comenius+ Avrupa Birliği Projesi çerçevesinde ilimize gelen Litvanya'lı bir grup öğretmen Altınyıldız Kolejini ziyaret etti.

Özel Altınyıldız Koleji Müdürü Özkan KILINÇ,İngilizce ve Almanca öğretmenleri eşliğinde okulu gezen Litvanya'lı grup, Özel Altınyıldız Kolejini çok beğendiklerini ve Altınyıldız Kolejini ziyaretlerininden büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.

Okulumuzu gezerek derslerimizi ziyaret eden misafirlerimize ,okulumuzun açıldığı 1998 yılından günümüze kadar Nevşehir ve Türk Milli Eğitimine yaptığı katkılar,üniversite başarıları ile sosyal, sportif kültürel alanlarda ulaşılan başarılar anlatılmıştır.

Hayvanat Bahçesine,3D Teknoloji Sınıflarına,Laboratuvarlarına,Yüzme Havuzuna Dersliklerine,Yemekhanesi ve Kafeteryasıyla mükemmel bir kampüs olan Altınyıldız Kolejine hayran kaldıklarını ifade ettiler.

Okulumuzun fiziki yapısı,işleyişi,sistemi  düzen ve disiplininden çok etkilendiklerini belirten heyet,kendilerini misafir eden Özel Altınyıldız Kolejine teşekkür etmiştir.