TEOG ÖNCESİ BÜYÜK PROVA

ALTINYILDIZ KOLEJİ 8.SINIFLAR BURSLULUK SINAVI 20 MART 2016 PAZAR(YARIN) SAAT:10.00 DA YAPILACAK

Özel Altınyıldız Liseleri tarafından düzenlenen her yıl binlerce öğrencinin katıldığı,8.sınıflar Bursluluk Sınavı,20 Mart 2016 Pazar(Yarın) saat 10.00 da Altınyıldız Eğitim Kurumlarında düzenlenecektir.

Sınava katılan öğrenciler %100 ile %10 arasında Başarı Bursu kazanabilecek.Çok sayıda 8.sınıf öğrencisi sınava katılmak için başvuruda bulundu.

Özel Altınyıldız Fen Lisesi,Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi ile Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri tarafından düzenlenen Bursluluk Sınavı, TEOG öncesi öğrenciler için mükemmel bir prova olacak.

Ücretsiz olarak düzenlenen sınava katılacak 8.sınıf öğrencilerine başarılar diliyoruz.