KREŞ VE ANAOKULUNDA BİNİCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI

Bölgemizin ve ilimizin başarıda ve yeniliklerde öncü Kreş ve Anaokulu olan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda midilli atlarla binicilik eğitimi başladı.

Alanında uzman Anaokulu öğretmenlerinin yanında, Müzik, Satranç, İngilizce, Drama, Astronomi, Jimnastik, Halk Oyunları, Beden Eğitimi, Bale ve Montessori eğitimiyle öğrencilerini geleceğe hazırlayan Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda, açılan hayvanat bahçesinin yanında, midilli atlarla binicilik eğitiminin başlaması öğrencileri ve velileri çok mutlu etti.

Gün içerisinde hayvanat bahçesini ziyaret eden öğrenciler, hayvanlara yem vererek ve onları severek çok mutlu olmaktadırlar.

Midilli atlarla, sertifikalı uzman eğiticilerin yardımıyla öğrencilerimize at binme eğitimi verilmekte, öğrencilerimiz okul bahçemizde gerekli bone ve kaskı takarak güvenli bir şekilde atlara binmektedirler.

Okulumuz idareci ve öğretmenleri de öğrencilerimizin mutluluklarına ortak olmaktadırlar.