ERCAN KESAL ALTINYILDIZLILARLA BULUŞUYOR

Geleneksel kitap şenliğimiz kapsamında etkinliklerimize katılacak olan ve hava muhalefetinden dolayı katılamayan Doktor,Oyuncu,Senarist,Yazar ERCAN KESAL 10 Şubat 2016 Çarşamba  saat 14:00'da  söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirmek üzere Altınyıldızlılarla buluşuyor.

1959 Avanos(Nevşehir) doğumlu olan Ercan KESAL,ilk ve orta öğrenimini Avanos’ta,lise öğrenimini Nevşehir’de tamamladı.1984 yılında Ege Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun oldu.1984-90 yılları arasında Ankara’nın kasaba ve köylerinde hekimlik yaptı.1990 yılında geldiği İstanbul’da özel sağlık sektöründe yer alarak;poliklinik ve tıp merkezleri kurdu. Halen,1997 yılında kurduğu Özel Okmeydanı Hastanesinin yönetim kurulu başkanlığını sürdürmektedir.

Nuri Bilge  Ceylan'ın "UZAK" filmindeki oyunculukla başlayan sinema serüveni,aynı yönetmenin "ÜÇ MAYMUN" ve "BİR ZAMANLAR ANADOLU' DA" filmlerinde senarist ve oyuncu, "VAVİEN" "DERİN"(kısa), "SAÇ", "KÜF",“YOZGAT BLUES”, “SEN AYDINLATIRSIN GECEYİ”, “HÜKÜMET KADIN (1-2)” ve “BEN O DEĞİLİM” gibi filmlerde oyuncu olarak devam etti.Oyuncu ve senarist olarak ulusal ve uluslararası bir çok festivalde ödüller aldı.

“Peri Gazozu” isimli kitabı İletişim Yayınlarından 2013 Temmuz ayında,‘’Evvel Zaman’’ isimli kitabı ise 2014 Mayıs ayında Ithaki Yayınları tarafından yayımlandı.3.kitabı olarak da ‘Nasipse Adayız’ yayına sunuldu.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak kitap şenliği etkinliklerimize katılarak bizleri onurlandıran yazarlarımıza ve etkinliklerin hazırlanmasında emeğini esirgemeyen,öğretmenlerimize, personelimize ve öğrencilerimize devlet okullarından katılım sağlayıp bizleri yalnız bırakmayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.