TÜLİN KOZİKOĞLU ALTINYILDIZLILARLA BULUŞTU

7.geleneksel kitap şenliğimizin son  gününde Yazar  TÜLİN KOZİKOĞLU öğrencilerimizle söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdi.

Yazarımız okul müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı ve bir grup öğrencimiz ve öğretmenlerimiz tarafından karşılandı. Öğrencilerimiz tarafında karşılama esnasında yazarımıza çiçek sunduktan sonra 1. Ve 2.sınıf öğrencilerimizle birlikte söyleşi ve etkinlik yaptı.

Etkinlik  sonrası  yazarımız öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı ardından kendisine Okul Müdürümüz Mehmet ERAVCI tarafından hediye ve plaket takdim edildi.

18-22 OCAK  tarihleri arasında  düzenlenen Geleneksel Kitap Şenliği  etkinliklerimiz kapsamında öğrencilerimiz, okuma serüvenlerine sonsuz ufuklar açacak yazarlarla buluştu.Öğrenciler, kitaplarını okuyup eserleri üzerine inceleme yaptıkları yazarlarla sohbet etme şansı yakalarken okulumuzda açılan stantlardan da kütüphaneleri için kitap seçtiler.Okuma becerisinin hayatın bütün aşamalarına yayılan bir alışkanlık haline gelmesi ve kitap okuma bilincinin yerleşmesi için yıl boyunca desteklediğimiz ve okumaya yönlendirdiğimiz öğrenciler, gelenekselleşmiş olan kitap şenliği ile kitapların zengin ve renkli dünyasıyla iç içe oldular.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak kitap şenliği etkinliklerimize katılarak bizleri onurlandıran yazarlarımıza ve etkinliklerin hazırlanmasında emeğini esirgemeyen,öğretmenlerimize, personelimize ve öğrencilerimize devlet okullarından katılım sağlayıp bizleri yalnız bırakmayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kitapları süs olarak dolap içinde tutmanın hiçbir değeri yoktur; çünkü o zaman kitapla diğer eşyalar arasında bir ayırım yapamayız.

Kitap Dolu günler Dileğiyle.