YAZAR –ŞAİR OĞUZ ÖZDEM ALTINYILDIZLILARLA BULUŞTU

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak 7.sini düzenlediğimiz  geleneksel kitap şenliğimizin ikinci  gününde yazar – şair Oğuz ÖZDEM öğrencilerimizle söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirdi.

Yazarımız Sayın Oğuz ÖZDEM öğrencilerimiz tarafından çiçeklerle karşılandıktan sonra Okul müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı tarafından ağırlandı.Okulumuzu her yönüyle beğendiğini ifade eden Sayın Oğuz ÖZDEM öğrencilerimizle kitaplar üzerine oldukça keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.Söyleşi sonrasında çocuklarımızın kitaplarını tek tek imzalayan ve öğrencilerimizle kısa sohbetler eden Sayın Oğuz ÖZDEM’e teşekkür ediyoruz.

Kitap şenliğimizin üçüncü gününde (20.01.2016) Yazar Koray AVCI ÇAKMAN  ve Yazar Gülsüm CENGİZ Söyleşi ve İmza Günü etkinlikleri düzenlenecektir.

Kitaptan daha iyi bir arkadaş yoktur,zaman zaman insana dert ortaklığı eder,insanın gönlünü açar,yüreğine su serper.Gönlünün her muradına onunla erişirsin, böylesine güzel bir dost görülmemiştir; ne incitir; ne incinir.

Kitap Dolu Günler Dileğiyle.