GÜRAY KÜÇÜK'TEN ALTINYILDIZ KOLEJİNDE MAREMATİK SEMİNERİ

Türkiye'nin örnek okulu Altınyıldız Kolejinde YGS ve LYS hazırlıkları kapsamında Matematik alanında 100'ü aşkın kitap yazan Güray KÜÇÜK "Matematik Semineri" verdi.

Seminerin başında öğrenciler tarafından alkışlarla ayakta karşılanan Güray KÜÇÜK'e öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi.Genel Müdür Serhat İĞDECİ,okul müdür yardımcıları Korhan ARSLANER,Aykut DEĞERLİER, Matematik Zümre Başkanı Mesut ŞİMŞEK ve Matematik öğretmenleri tarafından Güray KÜÇÜK'e teşekkür plaketi verildi.

Genel Müdür Serhat İĞDECİ'nin konuşmasının ardından Güray KÜÇÜK seminerde yaşam öyküsü ile YGS ve LYS hakkında bilgiler verdikten sonra, Matematik soruları hakkında analizlerde bulundu.

Matematik sorularının çözümleri hakkında açıklamalar yapan Güray KÜÇÜK öğrenciler tarafindan büyük  bir dikkatle dinlendi.

Atlas Kitap Kırtasiye sahibi Barış KURTDOĞAN'ın katkılarıyla gerçekleştirilen semineri sonunda Güray KÜÇÜK  öğrencilerin soruları cevaplandırdı.

Öğrenciler tarafından büyük bir beğeni ile karşılanan programın öğrencilerimizin başarısına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.