BONUS HOCA ALTINYILDIZ KOLEJİNDE

YGS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ SEMİNERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Bonus hoca olarak tanınan Süleyman Beledioğlu Altınyıldız Koleji’nde öğrencilere üniversite sınavları ile ilgili eğitim semineri verdi.Seminerin sonunda öğrencilere”Başarı Andını” okuttu.

Altınyıldız Koleji konferans salonunda iki oturum olarak düzenlenen seminer sonunda Süleyman Beledioğlu’na günün anlam ve önemini belirten plakte ve çiçek taktim edildi.

Öğrencilerinin kişisel gelişimlerine ve sosyal aktivitelerine, akademik başarıları kadar önem veren Altınyıldız Koleji eğitim seminerleri ve konferans çalışmaları ile Türkiye’nin en ünlü Eğitim uzmanlarını öğrencileri ile buluşturarak, onların ufuklarını geliştirmeyi hedeflemektedir.

2000 civarinda seminer düzenleyen, Sınav Başarısı Programlarını TRT Avaz ve Kanal A Televizyonunda yapan Süleyman Beledioğlu-Bonus Hoca; Altınyıldız Koleji öğrencilerini üniversite sınavı başarılarından dolayı tebrik ederek, YGS’ye nasıl hazırlanmaları gerektiği konularında bilgi verdi. Aynı gün saat 18.00'da velilere yönelik bir konferans daha düzenlenmiştir.

Lise 9, 10, 11, ve 12. sınıf öğrencilerinin, velilerin ve öğretmenlerin büyük bir ilgi ile izledikleri program sonunda Altınyıldız Koleji öğrencileri Bonus Hocayla birlikte Başarı Andını okudular.

Altınyıldız Koleji’ni çok beğendiğini belirten Bonus Hoca Süleyman Beledioğlu, bu okulları Türk Milli Eğitimi’ne kazandıran kuruculara ve öğretmenlere teşekkür etti.