Altınyıldız İlköğretim Kurumunun Ulusal Ajans tarafından  her yıl düzenlenen İlköğretim Kurumlarına yönelik proje destek programlarından Erasmus+ KA2  kapsamında  ‘’Eurobook Buddies ‘’ isimli projemizin 4. Toplantısını yapmak üzere İtalya ziyaretini gerçekleştirip 17 Ekim Pazar günü dönüş yaptılar.

İngiltere,Yunanistan,Polonya,İtalya ve okulumuz Altınyıldız İlköğretim Kurumu yer aldığı projemizin ziyaretinden dönen öğretmenlerimizden Sabri Elkatmış Ziyaretlerin hem Eğitim –Öğretim açısından hem de kişisel gelişim açısında çok faydalı olduğunu söyledi ve projede emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür etti.

Okulumuzu temsilen toplantıya katılan diğer öğretmenlerimiz Perihan Çıtak SAVRAN ve Emrah KAMACI’ya ve Öğrencilerimiz Elif Rümeysa VICIL ve Beyza ERAVCI’ya bizde teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nisan ayında Yunanistan ziyaretimiz ve Mayıs sonunda da İngiltere ziyaretlerimizle devam edecek olan proje toplantılarımızın eğitim alanındaki uluslararası anlayışları kurumuzu yansıtması amacıyla artarak devam edecektir.