Türkiye’nin örnek okulu Altınyıldız Koleji bünyesinde bulunan; Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi, Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Özel Altınyıldız Fen Lisesi 2015-2016 eğitim öğretim yılı kayıtlarına öğrenci velileri ve öğrenciler büyük ilgi göstermişlerdir.

CUMARTESİ-PAZAR ALTINYILDIZ KOLEJİ AÇIK

2015 Yılı YGS ve LYS Nevşehir 1.liklerini kazandıran,2014 Üniversite yerleştirme oranlarında Nevşehir 1.si okul olan Altınyıldız Eğitim Kurumları yeni Eğitim Öğretim yılı hazırlıklarını 2015 Temmuz ve Ağustos ayında açtığı takviye kurslarıyla başlamıştır.

DEV KADRO

Öğrencilerini Üniversite Sınavlarına kendi öğretmen kadrosuyla ve haftasonu kurslarıyla  hazırlayan  Altınyıldız  Koleji  2015-2016  Öğretim yılında Cumartesi-Pazar günlerinde Hazırlık kurslarına devam edecektir.

Öğretmen Kadrosunu Özel Öğretim Kurumlarında yıllarca başarıyla görev yapan öğretmenlerle takviye eden Kolej, 2015 LYS de 9 Tıp,3 Hukuk,37  Mühendislik , Mimarlık olmak üzere 101 öğrencisinin Türkiye’nin en seçkin Üniversitelerine  yerleştirmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

MÜKEMMEL OKUL KAMPÜSÜ

Eko Okul, Türkiye’nin en güzel okul kampüsü gibi ödüller kazanan Altınyıldız Eğitim Kurumları kampüsünde yüzme havuzundan, kapalı spor salonuna, halı sahadan,3D Teknoloji Sınıflarına kadar her türlü imkân öğrenciye sunulmaktadır.

HER ÖĞRENCİMİZ BİRER ALTINYILDIZ

Kendine güvenen, çevre ile barışık, milli ve manavi değerlere sahip, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı vatansever bir Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olarak öğrencilerini yetiştiren Altınyıldız Koleji,Nevşehir

halkından aldığı güçle Türkiye’nin Eğitimde parlayan yıldızı olmuştur.Eğitimde,Sporda,Sanatta,Bilimde yüz akımız öğrencilerimizi,onları yetiştiren öğretmen ve ailelerini kutluyoruz.