2013 – 2014 Eğitim – Öğretim Yılı Toplam Kalite Yönetimi Yılın Kaliteli Ekibi değerlendirme sonuçları Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açıklanmıştır.

TKY Yılın Kaliteli Ekibi 98 puanla Nevşehir Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu “TAKİPTEYİZ” Ekibi seçildi.

Toplam Kalite Yönetimi Yılın Kaliteli Ekibi Nevşehir 1.si seçilen Altınyıldız Koleji, Türkiye genelinde düzenlenecek Milli Eğitim Bakanlığı Yılın Kaliteli Ekibi yarışmalarında Nevşehir’i temsil edecektir.

TKY yarışmalarında kurum ve ekip kategorilerinde önceki yıllarda Özel Okullar Türkiye 1.liği Genel Türkiye 2.liği ve Türkiye 3.lüğü derecelerini kazanan Altınyıldız Kolejinin Kalite Teşvik Ödülleri de bulunmaktadır.

Okul kursları, test yayınları, rehberlik hizmetleri, sosyal ve kültürel etkinliklerle Türkiye’ye örnek teşkil eden Altınyıldız Koleji ekibini kutluyoruz.

Altınyıldız Koleji kaliteyi bir yaşam biçimi haline getirmiştir. Sürekli başarıyı ilke edinen Altınyıldız Koleji yöneticilerinin, öğretmenlerinin, velilerinin ve öğrencilerinin başarılarının devamını dileriz.