Altınyıldız Eğitim Kurumlarında öğretmenler günü çeşitli programlarla kutlanıyor. Özel Altınyıldız Koleji’nde düzenlenen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından Okul Müdür Yardımcılarından Türkan YAVUZ günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Şiirler okundu; Özel Altınyıldız Anadolu Öğretmen Korosu “Benim Adım Öğretmen” şarkısını seslendirdi. Okul Müdürü Özkan Kılınç ve okulumuz müzik öğretmeni Sezgi Ceylan şefliğinde , okul müdür yardımcıları ve öğretmenlerinden oluşan Altınyıldız öğretmenleri korosu muhteşem bir konser verdi.

Solo ve koro şarkılarla öğrenciler ve davetliler coştu. Programın sounda Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN,Başkan Yardımcısı Fevzi KARACA ,Okul Aile Birliği Başkanı Kemal GÜNER, Genel Müdür Serhat İĞDECİ öğretmenlere çiçek sundu.

Geleneksel öğretmenler Günü Pastası hep birlikte kesildi. Altınyıldız Kolejinde birbirinden güzel programlarla kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü yaşandı. Emeği geçen herkese teşekkür eder, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarız.