ALTINYILDIZ KOLEJİNDE BAŞARI BİR GELENEKTİR.

2015 Lys’de Nevşehir Ve Türkiye Dereceleri Kazanan

Altınyıldız Kolejlileri Kutlarız.

2015 YGS Nevşehir 1.si Altınyıldız Koleji LYS sonuçlarında yine büyük başarılara imza attı.18 yıldır Nevşehir’in gururu olan Türkiye’nin Örnek Okulu başarı üstüne başarı kazandırıyor.

2015 YGS ‘de olduğu gibi,2015 LYS’de de çeşitli puan dallarında öğrencilerimiz çok sayıda derece kazanmıştır.

NEVŞEHİR 1.,2.,3.LÜĞÜ ALTINYILDIZ KOLEJLİLERİN

Türkiye’de ilk 500 ile 1000 derece arasında başarılar kazanan Altınyıldız Kolejinden 3 öğrenci  çeşitli puan dallarında Nevşehir 1.liği,2.liği ve 3.lüğü derecelerini kazanırken, öğrencilerimiz Türkiye genelinde de büyük başarıya imza atmıştır.

Türkiye’de  İlk binde           20  derece

Türkiye’de  İlk 2 binde        29  derece

Türkiye’de  İlk 3 binde        50  derece

Türkiye’de  İlk 5 binde        79  derece

Türkiye’de  İlk 10 binde    122 derece

Türkiye’de  İlk 20 binde     184 derece

Elde edilen başarılarla gurur duyduklarını belirten Özel Altınyıldız Koleji yöneticileri ve öğretmenleri,bu başarılarla Türkiye’de bir çok Özel ve devlet liselerini geride bıraktıklarını hatta bazılarının 2 katı derece kazandıklarını söylediler.

Hafta sonu kursaları,hafta içi etütleri,Altınyıldız Test Yayınları,kaliteli ve çağdaş eğitim anlayışıyla her yıl başarıdan başarıya koşan Altınyıldız Koleji,Türkiye’nin en modern okul kampüslerinden birinde öğrencilerini başarılı bir geleceğe hazırlamaktadır.

TEOG Sınavlarında kazanılan Türkiye 1.likleri ve Nevşehir 1.liklerinin ardından,YGS ve LYS de Nevşehir 1.liklerini kazanan öğrencilerimizi ve yetişmelerinde emeklerini esirgemeyen yönetici,öğretmen ve velilerimizi kutlarız.