Özel Altınyıldız İlköğretim kurumu 8. Sınıf öğrencileri Merkezi Sistem Ortak sınavında 9 Türkiye 1.liği alarak büyük başarı elde etti.

SBS ,OKS VE TEOG DA yıllardır Nevşehir 1.si olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2015 yılı TEOG sınav sonuçlarıyla yine tarihe adına altın harflerle yazdırmıştır.

26-27 Kasım  2014 tarihinde yapılan 1.TEOG sınavlarında 8 öğrencimiz bütün soruları doğru cevaplayarak 100 tam puan almış  ve 29-30 Nisan 2015 tarihinde  yapılan Merkezi Sistem Ortak Sınavlarında ise öğrencimiz MERYEM ÇALIŞKAN 2 sınavda 240 sorunun tamamını doğru cevaplamış,Türkiye 1.si olmaya ve 500 tam puan almaya hak kazanmıştır.Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumundan toplamda 488 öğrenci sınavlarda 100 tam puan alarak büyük bir başarıya imza atmışlardır.

2014-2015 Eğitim Öğretim  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Merkezi Sistem Ortak sınav sonuçlarına göre, Türkçe sınavından 86 öğrencimiz , Matematik sınavından 35 , Fen ve Teknoloji sınavından 86 öğrencimiz, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük sınavından 69 öğrencimiz, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavından 155 öğrencimiz,  İngilizce sınavından 57 öğrencimiz, 100 tam puan alarak büyük bir başarıya imza atmışlardır.

Son 15 yıldır olduğu gibi 2015  sınav sonuçlarında da Nevşehir birincisi okul olan Altınyıldız ilköğretim kurumu Eğitim – Öğretime başladığı yıldan bu güne kadar , gerek OKS , gerekse SBS sınavlarında kitlesel ve bireysel başarıda il birincisi okul  olmuştur.

Kitlesel başarının yanında, 2008 OKS’ de 1 öğrencimiz Türkiye birincisi , 2010 SBS’ de 4 öğrencimiz Türkiye 1.si , 2011 SBS’ de 3 öğrencimiz Türkiye 1.si , 2012 SBS’ de yine 3 öğrencimiz toplamda 11 öğrencimiz Türkiye Birincisi olmuşlardır. Son 7 yılın OKS , OYP ve TEOG yerleştirme sonuçlarına göre , okulumuzun başarısı %100’ dür.

Eğitimde Nevşehirin gururu olan  Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu Nevşehir'in her yıl olduğu gibi bu yılda da eğitimde ki başarı çıtasını yükselten öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyoruz.