ALTINYILDIZDA BİR BAŞARI SERÜVENİ: MATBEG

Altınyıldız İlköğretim Kurumu eğitim yenilikçilik ilkesinden ve öğrencilerin  muhakeme etme, araştırma ve sorgulama becerileri ile fen zekalarını ön plana çıkarmak ve öğrencilerimizin bilimsel bir etkinliğe katılmalarını sağlayarak yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olup aklın ve bilimin aydınlık dünyasında yol gösterici bir ışık olabilmek amacıyla Ulusal düzeyde düzenlenen MATBEG yarışmasına katılmışlar ve öğrencilerimiz ;

YUSUF ŞAHİN %1'lik dilim       Türkiye 1.si
ÖMER ÇETİN    %1'lik dilim  Türkiye 1.si
DOĞA DEĞERLİER   %2'lik dilim Türkiye 2.si
SOLEY ECE İLLEEZ %3'lük dilim  Türkiye 3.sü
MEHMET BURAK KARAKAYA %3'lük dilim  Türkiye 3.sü
MUSTAFA AKDEMİR %3'lük dilim   Türkiye 3.sü
BERAT ARIK    %5'lik dilim   Türkiye 5.si

olmuşlardır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın MEHMET ERAVCI ‘Öğrencilerimizin böylesine başarılı sonuçlar alması bizleri son derece mutlu etmiş ve gururlandırmıştır. Aklın ve Bilimin Işığında Türkiye’nin Geleceğini Yetiştiriyoruz sloganıyla çıktığımız bu yolda öğrencilerimizin Ulusal Düzeyde yapılan bu yarışmalarda Türkiye dereceleri alması bizlerin geleceğe daha umutla bakmasını sağlamaktadır.Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.’ İfadelerine yer verdi.