2022 LGS resmi sonuçlarına göre; Özel Altınyıldız İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencimiz Asyanur NAMLI, tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye 1.si olmuştur.

LGS puanlarının açıklanmasının ardından Türkiye 1.si öğrencimiz ailesiyle birlikte Özel Altınyıldız Liselerini ziyaret ederek, Lise Müdürümüz Özkan KILINÇ ve öğretmenlerimizle sohbet imkânı bulmuş ve Lise tercihini yine Altınyıldız Fen Lisesinden yana yapmıştır.

Önceki yılarda da LGS’ de Türkiye ve İl derecesi yapan öğrencilerimizin de tercih ettiği gibi Altınyıldız Liselerine kaydını yaptıran Asyanur NAMLI, Lise öğrenimine yine Altınyıldız Fen Lisesinde devam edeceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Yıllardır LGS şampiyonlarının tercih ettiği okul olan Özel Altınyıldız Fen ve Anadolu Liseleri olarak, öğrencimiz Asyanur NAMLI ’ya ve ailesine teşekkür ediyor, lise hayatında başarılar diliyoruz.

İyi bir gelecek, iyi bir üniversite için sizin öğrenciniz de Altınyıldız Kolejli olsun.