ALTINYILDIZDA BİR BAŞARI SERÜVENİ : KODLAMA

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri 2021 – 2022 eğitim öğretim yılında Robotik Kodlama ve Klavye yarışmalarında üstün başarılar elde etmişlerdir. Yıl boyunca çeşitli kodlama dilleri öğrenerek mantıksal düşünme ve algoritma yapısını benimseyen Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri, katıldıkları yarışmalarda da üstün başarı göstermişlerdir.

ONLINE KODLAMA

• Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri Selçuklu İlkokulu İlkokullar Arası Ulusal düzenlenen Online Kodlama yarışmasına katıldılar.

ELİF BADİ Nevşehir 1.si ve Türkiye 2.si olmuştur.

F KLAVYE YARIŞMASI

• Altınyıldız İlköğretim Kurumu 6. sınıf öğrencisi İhsan Yener F Klavye yarışmasında Mehmet Ömer Yıldırım F klavye yarışmasında finale kaldı. Final sonucunda tüm katılımcılar arasında ilk 6 ya girerek uluslararası bir derece elde etmiştir.

F KLAVYE YARIŞMASI

• Altınyıldız İlköğretim Kurumu 6. sınıf öğrencisi Mehmet Ömer Yıldırım il genelinde düzenlenen F klavye yarışmasında Nevşehir 1.si oldu. Öğrencimiz birincilik ödülünü Darüşşafaka’ya bağışladı.

TEKNOLOJİ KONULU ÖYKÜ YARIŞMASI

ALPER ŞAHİN

KAAN YOLGÖSTEREN

isimli öğrencilerimiz yarışmada başarı göstererek katılım belgesi almaya hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları yetiştiren öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.