Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hemşirelik alanı öğrencileri Dâhiliye Hastalıkları ve Bakımı dersinde işledikleri “ Diyaliz Hastalığı ve Hemşirelik Bakım Hizmetleri ” konusunu hizmeti sunanlardan yerinde öğrenmek amacıyla Hemşirelik alan öğretmenleri Selver KARAKAYA ve Mehmet Ali KILIÇ tarafından ilimiz Özel Kapadokya Diyaliz Merkezini 22.04.2015  Perşembe günü ziyaret ettiler.

Merkez başhemşiresi Gamze YILMAZ tarafından Diyaliz hastalığı, hemşirelik bakımı, diyaliz uygulamasında dikkat edilecek hususlar, günlük hasta yaşamı ve beslenmesi hakkında öğrencilerimize eğitim ve bilgilendirmeler yaptı.

Öğrencilerimizin ziyaretinden memnun kalan Kapadokya Diyaliz Merkezi yetkilileri de okulumuza ve öğrencilerimize  çok teşekkür ederek, tüm insanların mutlu ,huzur dolu , sağlıklı yarınlarda yaşaması dilek ve temennisinde bulundular.