ALTINYILDIZDA MUHTEŞEM OKUMA BAYRAMI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1.sınıflarında 5 şubede toplam 121 altın yürekli öğrencimizin  Okuma Bayramı programı 27 Mayıs Cuma akşamı okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1.sınıf öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programa velilerimiz yoğun ilgi göstererek büyük bir katılım gerçekleştirmişlerdir. 1.sınıf Tuncay BAKTI'nın konuşmasıyla başlayan programda Altınyıldız İlköğretim Kurumunun mini mini birleri yıl boyunca öğrendikleri güzellikleri velileri ile paylaşmanın heyecanını yaşadı. Velilerinde en az öğrenciler kadar heyecanlı olduğu bu tatlı telaşlı bayramda  öğrencilerimiz velilerinden de övgü dolu alkışlar aldılar. Yapılan gösterilerin ardından İngilizce ve Türkçe koroyla programlarını tamamladılar.

Korodan sonra öğrencilerimize hediyeleri ve 1.sınıf öğretmenlerimize, branş öğretmenlerimize çiçek takdim edilmiştir. Altınyıldız Eğitim Kurumları Kurum Müdürümüz Sayın Mehmet ERAVCI ve Müdür Yardımcılarımız Yüksel ARIKAN, Ahmet ÜNAL, ÇETİN KURTPINAR tarafından takdim edilen hediyeler öğrencilerimizi çok mutlu etmiştir.

Program sonunda Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın MEHMET ERAVCI, yaptığı konuşmada programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve  eğitim öğretim sürecinde desteklerini esirgemeyen  velilerimize, programa katılan diğer velilerimize, 1. sınıf öğretmenlerimiz ÇETİN BUZLUK, SANİYE İNAN, TUNCAY BAKTI, YEŞİM IŞIKTAŞ, AYŞE ZAĞLANMIŞ, İngilizce Öğretmenimiz ZEHRA MANGÖR, Müzik öğretmenimiz ÖMER KÜÇÜK, Halk Oyunları Öğretmenimiz KÜBRA EKİCİ, Astronomi ve Drama Öğretmenimiz GÜLBAHAR YARILI, Kodlama ve STEM öğretmenimiz CANAN YÜNCÜ, Görgü Kuralları ve Rehber Öğretmen HÜLYA KORKMAZ, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz ÖMÜR ERATİK’e ve diğer personellerimize  teşekkürlerini iletti.