ALTINYILDIZLILAR TÜBİTAK ZEKA OYUNLARINDA TÜRKİYE 3.SÜ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında Türkiye 3.lüğü derecesini almışlardır.

TÜBİTAK, Türkiye Zeka Vakfı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen okullar arası Zeka Oyunları şampiyonasına tüm devlet ve özel okullardan 13390 öğrenci katılmış ve Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri takım olarak yarıştıkları bu yarışmada Türkiye 3.sü olmuşlardır.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU ZEKA OYUNLARI TAKIMI – TÜRKİYE 3.SÜ

İPEK BARIŞ

BERKAY NURAY

FUAT ALTIOK

Öğrencilerimizin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirme, yardımlaşarak takım çalışması alışkanlıkları kazandırma amacıyla düzenlenen Zeka Şampiyonasında öğrencilerimizi üstün başarılarından dolayı tebrik ediyor, onları yetiştiren öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.