Türk kurtuluş hareketinin Samsun’da bir güneş gibi doğuşunun 103. Yılını Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri büyük bir coşkuyla kutladı.

Bugün 19 Mayıs

Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Yıllar, yıllar sonra olsa da bugün

Mustafa Kemal atıyor nabızlarımızda

Yine onun hürriyeti damarlarımızda

Ve onun İstiklali yaşadığımız

Bugün 19 Mayıs. Düşünceden uygulamaya geçişin hareket noktası.

Bugün 19 Mayıs. Dirilişin başlangıç noktası.

Bugün 19 Mayıs. Mustafa Kemal’in Samsun’da tutuşturduğu meşalesi Anadolu’da   elden ele, gönülden gönüle…

Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından öğrencilerimizle birlikte Edebiyat ve Müzik öğretmenimizin sunmuş olduğu şiir ve müzik dinletisi eşliğinde coşkuyla kutlandı.

Altınyıldız Koleji ailesi olarak, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.