Gençlik Spor Bakanlığı bünyesinde tüm Türkiye genelinde düzenlenen Liseler Arası Bilgi Yarışması Türkiye Şampiyonasının 1. Etabı, 28 Mart 2022 Pazartesi Günü Nevşehir Gençlik Merkezinde yapıldı.

Yarışmaya il genelindeki özel ve devlet okullarından toplam 25 takım katılım sağladı. Özel Altınyıldız Koleji Fen Lisesi takımları; yarışmada ilk 5 derecenin üçünü alarak (Nevşehir 1. 2. ve 4. lüğü ) yarışmaya damgasını vurdu.

Önümüzdeki günlerde Nevşehir 1. si olarak ilimizi Türkiye finallerinde en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığımız takımımızı kutluyor, Altınyıldız Koleji ailesinin başarılarına bir yenisini daha kattıkları için teşekkür ediyoruz.

Akademik alanda olduğu gibi sosyal, sportif ve kültürel alanlarda da her zaman en iyisi olduğunu her yerde gösteren öğrencilerimiz ve onları yetiştiren öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.