ALTINYILDIZ’DA KÜTÜPHANELER HAFTASI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu, Türkiye Cumhuriyeti Türk Kütüphaneciler Derneği önderliğinde her yıl gerçekleştirilen Kütüphane Haftası’nın 58. yılını etkinlikler ile kutladı. Altınyıldız İlköğretim ailesinin nitelikli bir şekilde kutladığı haftada kitabın önemi bir kez daha vurgulandı. Okuyan, araştıran, sorgulayan ömür boyu öğrenen insanların yetişmesinde, kitabın önemini her fırsatta dile getiren Altınyıldız İlköğretim Kurumu geleceğin nesillerini kitap sevgisiyle büyütmenin mutluluğunu yaşıyor.

Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Altınyıldız İlköğretim Kurum Müdürü Mehmet Eravcı “Çocukların kitap sevgisini gördüğümüzde mutlu oluyoruz. Biz de bu sevgiyi daha da ilerletmek amacıyla Kütüphaneler Haftası’nda okuma etkinliği düzenleyerek, velilerin de çocuklarıyla birlikte kitap okumaya destek vermelerini istedik ve büyük ölçüde başarılı olduk. Bu nedenle Kütüphaneler Haftası’nı kutluyor ve daha çok kitap okuyan bir nesil diliyorum” ifadelerini kullandı. Kütüphaneler haftası dolayısıyla okulumuzda misafir edeceğimiz yazarlarımız Yaşar Bayraktar ve Birsen Ekim Özen için heyecanla hazırlıklar yapan öğrencilerimiz, bu haftayı en güzel şekilde geçirmek için çaba gösteriyor. Yazarlarımız ile yapılacak söyleşi, öğrenciler için büyük bir deneyim olmakla beraber, akıllarındaki tüm soruların cevaplarını duyma imkânları buldukları bir söyleşi olacak.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak hayatınızdaki tüm boşlukları kitapla doldurmanızı diler, bu güzel etkinlikte görev alacak herkese teşekkür ederiz.