ALTINYILDIZLI BASKETBOLCULAR MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNDE

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından15.01.2022 Kayseri’de düzenlenecek olan Milli Takım seçmelerine katılacaklardır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından, potansiyel sahibi genç kız ve erkek basketbolcuların bilgilerinin kayıt altında tutulması ve gelişimlerinin düzenli olarak takip edilmesi adına düzenlenen, Milli Takımlarımız için geleceğin yıldız adaylarını kazandırmayı hedefleyen Basketbolcu Havuzu Tarama Programı için 15.01.2022 tarihinde Kayseri’ye gidiyorlar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Beden eğitimi öğretmenimiz Mustafa Yarılı ise , Türkiye Basketbol Federasyonumuzun Bayan milli takımlarımızın Altyapı Doğu Anadolu Bölgesi taramaları için  Erzurum ilinde  görevlendirilmiştir.

Milli takım seçmelerinde öğrencilerimize ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Mustafa Yarılı’ya başarılar diliyoruz.