ALTINYILDIZ KOLEJİ NEVŞEHİR 1.Sİ VE 2.Sİ OLDU SPOR TIRMANIŞINDA 2 NEVŞEHİR DERECESİ ÖZEL ALTINYILDIZ FEN LİSESİNDEN

2021 – 2022 Okul Sporları Faaliyetleri “Spor Tırmanışı” branşı Genç Erkek-Kız B Kategorisi 11 Ocak 2022 Salı Günü yapılan yarışlarla tamamlandı.

Altınyıldız Koleji Fen Lisesi öğrencisi Sudem Çimentepe Genç Kız B Kategorisinde Nevşehir 1. si olmuştur. Yine Altınyıldız Koleji Fen Lisesi öğrencisi Bahadır Kağan Kart, Genç Erkek B Kategorisinde Nevşehir 2.si olarak turnuvayı tamamlamıştır.

Türkiye finallerine adını yazdıran öğrencilerimiz, Trabzon’da yapılacak olan Türkiye finallerinde okulumuzu ve ilimizi temsil edecektir.

Öğrencilerimizi, antrenörlerini ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi kutlarız.