ALTINYILDIZLILAR KİTAPLARLA VE YAZARLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 5 ve 6. sınıf öğrencileri yazar Nurcan ATEŞ  ile 9 Aralık 2021  tarihinde söyleşide bir araya gelirken,4 ve 7.sınıf öğrencilerimiz ise Nevşehir Belediyesi tarafından açılan kitap fuarını gezdiler.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak Aklın ve bilimin ışığında ,yüreği vatan ,millet ve bayrak sevgisiyle çarpan nesiller yetiştirmeyi ilke edinen ve her zaman kitap dostu  olan okulumuzda öğrencilerimiz bugünde Sessiz Yolculuk, İşgal-i Aşk,Cam Kenarıkitaplarının yazarı Nurcan ATEŞ  öğrencilerimizle söyleşide bir araya geldi.Günün anısına Sayın yazarımıza Kurum Müdür yardımcımız Sayın Yüksel ARIKAN  tarafından okulumuz plaketi takdim edilmiştir.Gün içerisinde  4 ve 7.sınıf öğrencilerimiz ise kitap fuarında kitap fuarını gezerek sevdikleri yazarların kitapları ile buluştular.

Yazarımız Nurcan ATEŞ’e ,Nevşehir’e kitap fuarı açarak kitaplarla ve yazarımızla bizleri  buluşturan Nevşehir Belediyesine ve yetkililerine , kitap dostu öğrencilerimize teşekkür ediyor ,Kitap dolu günler diliyoruz.