YAZAR UĞUR TUNA ALTINYILDIZLILARLA SÖYLEŞİDE  BULUŞTU

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2 ve 3..sınıf öğrencileri yazar UĞUR TUNA ile 8 Aralık 2021  tarihinde söyleşide bir araya geldiler

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak Aklın ve bilimin ışığında ,yüreği vatan ,millet ve bayrak sevgisiyle çarpan nesiller yetiştirmeyi ilke edinen ve her zaman kitap dostu  olan okulumuzda öğrencilerimiz bugünde Kardeşim İçin, En Büyük Aslan, En Büyük Sarı Kanarya, En Büyük Kara Kartal, Hayalet Sevgilim kitaplarının yazarı UĞUR TUNA öğrencilerimizle söyleşide bir araya geldi. Kitap okumanın, sevgi ve saygının önemi üzerine vurgu yapan yazarımızla keyifli bir sohbet geçiren öğrencilerimiz Sayın UĞUR TUNA’ya merak ettikleri konularda sorularını yönelttiler. Günün anısına Sayın yazarımıza Kurum Müdür yardımcımız Sayın Ahmet ÜNAL  tarafından okulumuz plaketi takdim edilmiştir.

Yazarımız UĞUR TUNA’ya ,Nevşehir’e kitap fuarı açarak yazarımızla bizleri  buluşturan Nevşehir Belediyesine ve yetkililerine , söyleşimize katılan öğrencilerimize teşekkür ediyor ,Kitap dolu günler diliyoruz.