23 yıldır OKS,SBS,TEOG , LGS ve Üniversite sınavlarında Nevşehir 1.si okul olan ve  61 Türkiye 1.liği elde ederek bireysel ve kitlesel başarıda Nevşehir’in en başarılı ve Türkiye’nin en başarılı  okullarından birisi olan Altınyıldız Eğitim Kurumları  Altınyıldız İlköğretim Kurumu, Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri Nevşehir Belediyesi  tarafından organize edilen deneme sınavında dereceleri toplayarak ödülleri kazandı.

Nevşehir Belediyesi tarafından organize edilen  7 ve 8.sınıflar il geneli deneme sınavında toplam 6 derecenin yarısını Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri kazanırken,11 ve 12.sınıflarda toplam 6 derecenin 3 derecesini Altınyıldız Fen Lisesi öğrencileri kazanmıştır. Toplam 12 derecenin yarısını kazanan Altınyıldızlılar başarılarıyla göz kamaştırmıştır.

2022 LGS ve Üniversite sınavlarına büyük bir gayretle hazırlanan 8.sınıf ve 12.sınıf öğrencilerimizin her yıl olduğu gibi yine sınavlarda Bireysel ve kitlesel dereceleri kazanacağına olan inancımız tamdır.

Öğrencilerimiz  3 Aralık Cuma günü saat 10.00’da Nevşehir Kitap fuarı açılışında Nevşehir Belediyesi tarafından organize edilen törende ödüllerini aldılar.Törende öğrencilere ödülleri Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve Protokol üyeleri tarafından verildi.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İLK 3 DERECEYİ KAZANAN ALTINYILDIZ EĞİTİM KURUMLARI ÖĞRENCİLERİ

8.SINIFLARDA

DOĞAN AKBAŞ

MELİH BİÇKES

7.SINIFLARDA

İPEK BARIŞ

11. Sınıflarda

FURKAN EREN

ERAY AKDEMİR

12. Sınıflarda

GÖKTÜRK GÖK

Nevşehir Belediye Başkanlığımıza bu güzel hizmetinden ötürü teşekkür ederiz.