Nevşehir Belediyesi tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’ye hazırlanan 11 ve 12. sınıf öğrencileri için düzenlenen ödüllü deneme sınavı sonuçlarında Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri büyük başarı kazanarak, sınavın düzenlendiği 11. Sınıflarda İl 1.liği ve il 2.liği,12.sınıflarda İl 2.liği derecelerini elde etmişlerdir.

11 ve 12.sınıflarda ilk 3 dereceye en fazla öğrenci Özel Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesinden girmiştir.

11. Sınıflarda Özel Altınyıldız Fen Lisesi öğrencisi Furkan Eren birinci,

Özel Altınyıldız Fen Lisesi öğrencisi Eray Akdemir üçüncü oldu.

12. Sınıflarda Özel Altınyıldız Fen Lisesi öğrencisi Göktürk Gök ikinci oldu.

Dereceye giren öğrencilere 3 Aralık 2021 Cuma günü saat 14.00’da Kitap Fuarı’nda ödülleri verilecek. Sınavda birinci olan öğrencilere tablet, 2. olan öğrencilere okuma tableti ve 3. olan öğrencilere ise MP4 Çalar, kalem seti ve ajanda hediye edilecek.

Nevşehir Belediye Başkanlığımıza bu güzel hizmetinden ötürü teşekkür ederiz.

Sınavlara katılan tüm öğrencileri tebrik eder, dereceye giren Altınyıldız Koleji öğrencilerini ve öğretmenlerini kutlarız.