YAZAR ŞENİZ BAŞ ALTINYILDIZLILARLA  BULUŞTU

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 12. geleneksel kitap şenliğimizin  3.gününde öğrencilerimiz Çocuk Kitapları Yazarı ŞENİZ BAŞ öğrencilerimizle söyleşi ve imza günü gerçekleştirdi.

Yazarımız ŞENİZ BAŞ öğrencilerimiz tarafından çiçeklerle karşılandıktan sonra.Okulumuzu her yönüyle beğendiğini ifade eden yazarımız öğrencilerimizle kitaplar üzerine oldukça keyifli bir etkinlikler ve söyleşi gerçekleştirdi.Söyleşi ve etkinlik sonrasında çocuklarımızın kitaplarını tek tek imzalayan ve öğrencilerimizle kısa sohbetler eden ŞENİZ BAŞ’a teşekkür ediyoruz.

Kitap şenliğimiz   aşağıda belirtilen gün ve saatlerde söyleşi ve imza günleriyle devam edecektir

ANIL BASILI

11 KASIM PERŞEMBE

Saat 11.00
Saat 14.30

SERHAN BÜYÜKKEÇECİ

12 KASIM CUMA

Saat 11.00
Saat 14.30

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak kitap şenliği etkinliklerimize katılarak bizleri onurlandıran yazarlarımıza ve etkinliklerin hazırlanmasında emeğini esirgemeyen, öğretmenlerimize, personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz .

Kitaba aşık bir kimse için kitaptan daha sadık bir arkadaş, daha faydalı bir yardımcı, daha neşeli bir dost olamaz…..

Kitap Dolu günler Dileğiyle.