Eğitimin dört duvar arasında kalmak yerine, yerinde öğrenmeyle daha kalıcı olduğuna inanan Özel Altınyıldız Koleji eğitim gezileri kapsamında işletme ziyaretleri yapmaya devam ediyor.

Onlarca işletme ziyareti gerçeklertiren Altınyıldız Fen ve Anadolu Liselilerin bugünkü eğitim gezisi, Türkiye’nin en büyük Patates Tohum Üretim Tesislerini bünyesinde bulunduran Doğa Tohumculuk oldu.

El değmeden üretilen, paketlenen ürünleri, laboratuvar ortamında analizi yapılan mamülleri yerinde gören öğrenciler, Doğa Tohumculuk A.Ş.’nin tertemiz ortamına hayran kaldı.

Özel Altınyıldız Koleji Fen Lisesi 9.sınıf öğrencileri ve Öğretmenleri ile Doğa Tohumculuk Tesislerini ziyaret ettiler.

Enfes patateslerden tatma imkânı da bulan öğrencilerimiz eğitimin yerinde daha kalıcı olduğuna inandılar.

Bizleri güler yüzleriyle ağırlayan Doğa Tohumculuk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Karahan, Genel Müdür Mashar Taşkın ve Altınyıldız Koleji mezunlarından Genel Müdür Yardımcısı Çağatay Özdil’e, tüm çalışanlara ve işletme yönetimine ilgilerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Öğrenciler geziden duydukları memnuniyeti dile getirirken bu tür gezilerle derslerin daha iyi anlaşıldığını, teoriyi pratikle birleştirdiklerini ifade ettiler.

Altınyıldız Kolejli öğrenciler, öğrendikleri bilgi ve becerileri gerçek yaşamla bağdaştırmalarına fırsat yaratan bir yaklaşımla yetiştiriliyor.

Altınyıldız Kolejliler Nevşehir’e ve Türkiye ekonomisine katkılarından dolayı Doğa Tohumculuk A.Ş.  yetkililerine teşekkür eder.