ALTINYILDIZ GELENEKSEL KİTAP ŞENLİĞİNDE HAVVA TEKİN

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 12. geleneksel kitap şenliğimizin  2.gününde öğrencilerimiz Çocuk Kitapları Yazarı Havva Tekin ile buluştu.

Yazarımız Havva TEKİN öğrencilerimiz tarafından çiçeklerle karşılandıktan sonra.Okulumuzu her yönüyle beğendiğini ifade eden yazarımız öğrencilerimizle kitaplar üzerine oldukça keyifli bir etkinlikler ve söyleşi gerçekleştirdi.Söyleşi ve etkinlik sonrasında çocuklarımızın kitaplarını tek tek imzalayan ve öğrencilerimizle kısa sohbetler eden Havva TEKİN’e teşekkür ediyoruz.

Kitap şenliğimiz   aşağıda belirtilen gün ve saatlerde söyleşi ve imza günleriyle devam edecektir

ŞENİZ BAŞ

10 KASIM ÇARŞAMBA

ANIL BASILI

11 KASIM PERŞEMBE

SERHAN BÜYÜKKEÇECİ

12 KASIM CUMA

Saat 14.30

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak kitap şenliği etkinliklerimize katılarak bizleri onurlandıran yazarlarımıza ve etkinliklerin hazırlanmasında emeğini esirgemeyen, öğretmenlerimize, personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz .

Kitapları seviniz, onlar yaşamınızı daha çekici bir hale sokacak, size dostça hizmet ederek düşüncelerin, duyguların ve olguların dolaşık ve gürültülü karmaşasında, yolunuzu bulmanıza yardım edecektir.Okumayı bilen bir kimse kendini yüceltme çok yönlü olabilme yaşamını ilginç üstün ve kusursuz yapabilme gücüne de sahip demektir.

Kitap Dolu günler Dileğiyle.