ALTINYILDIZ LİSELERİ EĞİTİM GEZİLERİ DEVAM EDİYOR!

Özel Altınyıldız Koleji Eğitim gezileri kapsamında etkinlikleri devam ediyor.  Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Plenty Kozmetik Fabrikasını ziyaret eden Altınyıldız Liseliler teori ve uygulamayı birleştiriyorlar.

Altınyıldız Koleji yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencilerinden oluşan grup fabrika ziyaretlerinde bulunmuştur.

Türkiye’nin her yerine kozmetik ürünü gönderen firmada öğrencilerimiz hammadde, imalat, paketleme bölümlerini gözlemlediler, kozmetik ürünlerini labaratuar ortamında yetkili kişlerle kimyalar çalışmaları inceleme fırsatı buldular.

Okulumuz öğrencilerini misafir eden, Plenty Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Mustafa Özenmiş, Genel Müdür Yardımcısı Altınyıldız Koleji mezunlarından Nergiz Özenmiş ve Plenty Kozmetik yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.