ALTINYILDIZDA 12. GELENEKSEL KİTAP ŞENLİĞİ BAŞLADI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmayı son derece önemsiyor ve Kurum olarak çocuklarımızın daha ilkokul sıralarında yazarlarla tanışıp üretken birer birey olmalarını sağlamak amacıyla her sene kitap şenlikleri düzenliyor ve bu şenliklerde öğrencilerimizin düzeyine uygun kitap yazan yazarlarla tanışmalarını sağlıyoruz.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın MEHMET ERAVCI ve ilk gün yazarımız olan  CELAL AKBAŞ Kurum Müdür yardımcılarımız, Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte 12. Geleneksel kitap şenliğimizin açılışını gerçekleştirdi. Bu sene 5 yazarın katılımıyla 12.sini düzenlediğimiz geleneksel kitap şenliği etkinliklerimiz 08-12 KASIM 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kitap şenliği etkinliklerimize katılacak yazarlarımız Söyleşi,İmza ve Etkinlik Tarih ve Saatleri:

CELAL AKBAŞ

8 KASIM PAZARTESİ

HAVVA TEKİN

9 KASIM SALI

ŞENİZ BAŞ

10 KASIM ÇARŞAMBA

ANIL BASILI

11 KASIM PERŞEMBE

SERHAN BÜYÜKKEÇECİ

12 KASIM CUMA

Saat 14.30

12.Geleneksel kitap şenliğimizde 12 yılda 62 yazar, eğitimci, sanatçı ve tiyatrocuyu öğrencilerimizle buluşturmanın mutluluğuyla 12.kitap şenliğimizde buluşmanın mutluluğuyla, kitap dolu günler diliyoruz.

Abideler yıkılır, milletler kaybolur, medeniyetler büyür ve ölür fakat bütün bu medeniyetlerin, tekrar tekrar nasıl ortaya çıktıklarını gösteren kitapların dünyası; hala genç, hala yazıldıkları gün kadar taze, yazarlarının yüzlerce sene önce ölmelerine rağmen, hala insanların kalplerinden geçenleri anlatarak hayatlarını devam ettiriyorlar.