Özel Altınyıldız Fen-Anadolu Liselerinde 2021-2022 Eğitim öğretim yılı ikinci veli toplantıları büyük bir coşku ve heyecanla başladı.

1.Veli toplantısı takvimine göre

12.sınıflar 1 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 17.30,11.sınıflar 2 Kasım 2021 Salı günü saat 17.30 da veli toplantıları yapıldı.

10.sınıflar 3 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 17.30, 9.sınıflar 4 Kasım 2021 Perşembe günü saat 17.30’da gerçekleştirilecek. Veli toplantılarımız Altınyıldız Liseleri konferans salonunda düzenlenmektedir.

2021-2022 öğretim yılı 1.dönem çalışmalarımızın değerlendirilmesi amacıyla Pandemi sürecinde bulunmamız nedeniyle öncelikli olarak öğrenci ve velilerimizin sağlık durumları görüşüldü. Velilerimiz ile karşılıklı bilgi alışverişi sağlandı. Velilerimizin eğitim öğretim süreci ile ilgili merak ettikleri hususlar aydınlatıldı.

Mezun verdiğimiz 20 yıldır olduğu gibi 2021 yılında ‘‘Toplu ve Yüksek Başarı’’ geleneğimizle yine zirvede yer almaktan öğrenci velilerimiz memnuniyet duyduklarını belirtti.

2021 Üniversite sınavlarında Nevşehir birinciliklerini kazanarak Türkiye’nin en başarılı okulları arasında yer alan Altınyıldız Koleji öğrencileri, yerleştirme sonuçlarında Türkiye’nin en gözde Üniversitelerini kazanma başarısı gösterdiler.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Liseleri 2021 YKS sonuçlarında

2 BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ – İŞLETME, PDR

2 KOÇ ÜNİVERSİTESİ- HUKUK FAKÜLTESİ BURSLU

2 SABANCI ÜNİVERSİTESİ-İNGİLİZCE MÜHENDİSLİK BURSLU

1 KOÇ ÜNİVERSİTESİ -TIP FAKÜLTESİ BURSLU

1 TOBB ÜNİVERSİTESİ -TIP FAKÜLTESİ BURSLU

1 HACETTEPE- TIP FAKÜLTESİ

1 CERRAHPAŞA- TIP FAKÜLTESİ olmak üzere toplam 9 TIP FAKÜLTESİ

1 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ –ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH.

2 DİŞ HEKİMLİĞİ

5 HUKUK FAKÜLTESİ

1 ECZACILIK FAKÜLTELERİ ve daha nice seçkin üniversiteler olmak üzere kazanma başarısı göstermişlerdir.2022 üniversite sınavlarında hedeflenen başarıya ve hayatları boyunca mutlu bireyler olarak yaşayabilmesi için öğrencilerimizi her türlü bilgi, beceri ve donanımla yetiştiriyoruz.

Öğrenci –Veli - Okul yönetimi, iletişiminin etkili şekilde sağlandığı veli toplantısına katılımlarından dolayı tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederek sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler dileriz.