ALTINYILDIZDA UZAY VE GÜNEŞ SİSTEMİ SEMİNERİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 7. sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersi  1. Ünitesi Güneş Sistemi Ve Ötesi  kapsamında Uzay konulu Seminer gerçekleştirdi.

İstanbul Sancaktepe Bilim Merkezinden okulumuza online olarak bağlanan Sancaktepe Bilim merkezi yöneticisi ve astronom Emre ARITOPRAK  uzayın merak edilenlerini anlattı ve Türkiye’nin uzay hakkında yaptığı çalışmalardan bahsetti.

Gökyüzü sırlarla dolu diyen Emre ARITOPRAK, 21. yüzyıl vizyonuna sahip her bireyin bilimsel veriler ışığında bu alanda kendisini geliştirmesinin önemine değindi.  Sonrasında öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Altınyıldız ilköğretim Kurumu olarak öğrencilerimizin hem akademik hem sosyal, sportif alanlarda hem de farklı bilim dallarında gelişmelerine katkı sağlıyor geleceğin bilim insanlarını yetiştirme vizyonuyla hareket ediyoruz.