ALTINYILDIZDA İNGİLİZCE SEVİYE BELİRLEME SINAVLARI

Altınyıldız İlköğretim Kurumu 5 ve 6. sınıf öğrencileri İngilizce seviye belirleme sınavlarına katıldılar.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak  okulumuzda 5. ve 6.sınıflarımıza İngilizce ağırlıklı ders programına başlamış ve öğrencilerimize haftada ortalama 16 saat İngilizce dersi verilmektedir. Kurum olarak İngilizce eğitiminde paydaşlarımız olan OXFORD yayınları  ve PEARSON yayınlarını ortaklaşa kullanarak öğrencilerimizin öğrenim kalitesini en üst seviyeye taşımak istiyoruz. Öğrencilerimize dönem başında seviyelerini ölçmek için yaptığımız sınav, yıl sonunda da yapılacak olup öğrencilerimizin başlangıç ve bitirme noktalarını bize gösterecektir.

Günümüzde iletişim ve ulaşımın gelişmesi başka ülkelerle olan ticari, sosyal ve kültürel yakınlaşmanın artmasına sebep olmaktadır. Bu yakınlaşmanın sonucu olarak da ortak bir dil kullanımın gerekliliği artmaktadır. İşte tam bu noktada İngilizce özellikle de dünyadaki güçlü ülkelerin kullandığı bir dil olması sebebi ile önem kazanmaktadır. Bu da İngilizce’nin kendimiz geliştirmek adına, dünyadaki olayları ve gelişmeleri takip etmek adına ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak bizde bu farkındalık ile 2014 yılında itibaren 5.sınıflarımızda 2018 yılında ise hem 5. hem 6.sınıflarımızda İngilizce ağırlıklı ders programına başlamış ve öğrencilerimize haftada ortalama 15 saat İngilizce dersi vermekteyiz. İngilizcenin yanı sıra İspanyolca derslerimizde alanında uzman öğretmenlerimiz tarafından verilmektedir.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak öğrencilerimizin eğitimlerinde emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

ENGLISH LEVEL EXAMS IN ALTINYILDIZ

Altınyıldız Primary School 5th and 6th grade students  took part in the English level exams.

As an Altınyıldız College 5th and 6th grades have started the English-based curriculum in our classes and our students are taught an average of 16 hours of English lessons per week. As an institution, we want to maximize the quality of our students' learning by using OXFORD publications and PEARSON publications, which are our partner in English education.The exam we conduct to measure the level of our students at the beginning of the semester will also be held at the end of the year and will show us the starting and ending points of our students.

Nowadays, the development of communication and transport leads to an increase in commercial, social and cultural rapprochement with other countries. As a result of this rapprochement, the need for using a common language is also increasing. At this moment, English is gaining importance especially because it is a language used by powerful countries around the world. This shows how important English is for the sake of developing it ourselves, for the sake of following events and developments in the world.

As an Altınyıldız College, we thank our teachers and parents who have had effort in the education of our students.