Altınyıldız Liselerinde geleneksel olarak düzenlenen Cumhuriyet Kupası Futbol turnavaları tamamlandı. 2021 Cumhuriyet Turnavalarımız çeşitli branşlarda devam edecek.

Sınıflar arası futbol turnuvası tüm sınıfların katılımı ile 13.09 2021 başlamış olup 17.09.2021 tarihinde sona ermiştir.

Bir hafta boyunca süren futbol turnuvası Altınyıldız Koleji futbol takımına sporcu öğrenci seçimi okulumuza yeni katılan Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi 9.sınıflarımızın kaynaşması ve tüm sınıflarımızın fiziksel olarak hareket kazandırılması amaçlamaktadır.

Gazilerimiz ve Cumhuriyetimizin 98. yılı münasebeti ile dereceye giren ilk 3 takıma Türk Bayrağı ve plaket verildi.

Gazilerimize, Şehitlerimize ve Büyük Önder Atatürk’e duydukları sevgiyi Türk Bayraklarını açarak ifade eden öğrenciler arkadaşları tarafından alkışlandı.

Turnavaya katılan tüm takımlarımızı, onlara destek veren arkadaşlarını ve organizeyi gerçekleştiren öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.