2021-2022 Eğitim öğretim yılı Okulum Temiz belgesi TSE yetkilileri tarafından yapılan denetimlerle güncellenerek yenilendi.

Altınyıldız Eğitim Kurumları, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programında yer alan kriterleri yerine getirerek yapılan denetimde aldığı olumlu sonuç ile 2020 yılında Nevşehir’in ilk TSE”OKULUM TEMİZ”belgesini almıştı.

Altınyıldız Eğitim Kurumları,2021-2022 Eğitim öğretim yılı Okulum Temiz belgesini yenileyerek daha güvenli, daha sağlıklı bir eğitim- öğretim gayreti içerisindedir.

Türk Standartları Enstitüsü TSE Nevşehir İl Müdürü Osman Özden Şahiner başkanlığında yapılan saha denetimlerinde Altınyıldız Eğitim Kurumları Kreş, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Fen Lisesi, Anadolu Lisesi’nde her türlü tedbirin alındığı, Termal kameralarla kontrollerin yapıldığı, Covid-19 önleyici tedbirlerinin alındığı görülerek yeni öğretim yılı belge yenileme süreci onaylanmıştır.

Öğrencilerin ve çalışanların sağlığının birinci planda yer aldığı Altınyıldız Koleji’nde sağlıklı bir okul ortamı oluşturabilmek amacıyla alınabilecek tüm fiziki önlemleri alınmıştır. Termal Kameralarla kontroller yapılmaktadır. Sağlık Personellerimiz görevlerinin başında bulunmaktadır.

Tek kişilik sıralarda Mesafe, Maske ve Temizlik kurallarına titizlikle uyulmaktadır. Velilerimiz, öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın sağlığı her şeyden önce gelmektedir.

En iyi tedbirin aşılanma olduğunu önemle belirtiyoruz. İdareci, öğretmen ve çalışanlarımız bu bilinçle aşılarını yaptırmış, velilerimiz ve öğrencilerimizin aynı duyarlılıkta tedbirlerimize destek vermektedir.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Kreş, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Fen Lisesi, Anadolu Lisesi TSE”OKULUM TEMİZ”belgesinin hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

Sağlık ve başarı dolu bir ders yılı diliyoruz.