Altınyıldız Koleji Nevşehir eğitiminde çığır açan başarılarıyla örnek olan herkesin yakından takip ettiği ve her konuda örnek aldığı bir okul haline gelmiştir.

Altınyıldız Koleji mezunları ile tüm Türkiye’ye kök salmış ve devleşmiş bir kurum olmuştur. Bu anlamda mezun öğrencilerine, geleceği ve bilimi yaşatma adına meslek seçiminde her zaman araştırmacı yenilikçi bireyler olarak kariyer adımlarına önde başlamaları için gerekli alt yapıyı oluşturmaktadır.

Altınyıldız Koleji Türkiye’nin A+ üniversiteleri olan BOĞAZİÇİ, KOÇ, SABANCI, BİLKENT, TOBB, ODTÜ, İTÜ, HACETTEPE gibi üniversitelere öğrenci gönderen özellikle son yıllarda her yıl BOĞAZİÇİ üniversine öğrenci gönderen tek özel okul olmuştur.

Alınteri dökerek gecesini gündüzüne katan bu başarılara imza atan tüm mezunlarımızı, önceki yıllarda mezun olan Türkiye’de ve Avrupa’da alanlarında uzman yönetici pozisyonunda çalışan mezunlarımızın yanına uğurlarken ailelerini ve Altınyıldızın başarılı eğitim kadrosunu kutlarız.